You are here

Apartamenti 1093

Apartament 3+1, në katin e 9 të ndërtesës, i mirëorganizuar me nje tarracë të gjelbëruar, me sipërfaqe totale prej 538.8 m². Sipërfaqja e madhe e apartamentit ofron mundësinë e organizimit të hapësirave në mënyrën më të mirë te mundshme. I orientuar në lindje dhe jug krijon hapësira komode. Vetratat e medha sigurojnë ndricim natyral dhe ventilim të tërthortë të hapësirave. Veranda e aksesueshme nga të gjitha dhomat të fton të shijosh pamjen e mrekullueshme të pasazhit dhe shesheve të gjelberuara të kompleksit. Kjo hapësire do të kthehet në kopshtin tuaj të gjelbëruar brenda Rezidences Magnet. Ky apartament është projektuar posacërisht për një familje të madhe.

Details:

Tipi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
1
Kati: 
9
Orientimi: 
Jug - Lindje
Sipërfaqe Individuale: 
159.9 m 2
Sipërfaqe e Përbashkët: 
15.0 m 2
Sipërfaqe e Përgjithshme Apartamenti: 
174.9 m2
Sipërfaqe Verande: 
363.9 m2
Sipërfaqe e Përgjithshme: 
538.8m 2
Shkarko Planimetrine PDF: